Vakkundige installatie

CAREBRICK wordt met succes toegepast in zowel geïsoleerde als niet geïsoleerde huizen, in zowel enkelsteens- als spouwmuren. Ook in bijzondere gebouwen als monumenten en kerken is het systeem probleemloos toe te passen.

Installatie van CAREBRICK vereist geen bouwkundige ingrepen en wordt zonder overlast door onze ervaren installateurs uitgevoerd. U hoeft tijdens de installatie (die doorgaans binnen 1 dag kan worden uitgevoerd) niet thuis te blijven. Onze vakkundige installateurs brengen uitsparingen aan in de buitenmuren van uw woning. In de uitsparingen worden vervolgens de prefab-elementen geplaatst. De elementen worden standaard geleverd in drie verschillende kleuren. U kunt zelf kiezen voor de kleur die het beste bij uw woning past.

Na de installatie van CAREBRICK begint het direct te werken. U ziet dan ook al snel uw vochtprobleem verdwijnen. CAREBRICK is een permanente oplossing tegen uw vochtprobleem.

berekendekosten300

 

 

CAREBRICK wordt door diverse adviesbureaus voorgeschreven en aanbevolen. Indien u vochtproblemen in huis heeft is één telefoontje of e-mail genoeg om snel een afspraak te maken voor een vrijblijvend onderzoek en een directe prijsopgave voor installatie van CAREBRICK in uw woning of pand. De prijs is gebaseerd op het aantal strekkende meters in de gevels rondom uw woning.

 

 

Contactgegevens
  • Harm Schrijver BV, Bijsterhuizen 3007
  • 6604 LP Wijchen, Tel.: +31 (0)24 300 11 22
  • Email: info@harmschrijver.nl

CAREBRICK: de beste oplossing tegen vochtproblemen