Vakmannen

in vochtbestrijding

Over ons

Harm Schrijver BV Vochtbestrijding is specialist in het oplossen van vochtproblemen in huis. Met behulp van diverse methodes behoort uw vochtprobleem snel tot de verleden tijd.

Na jarenlang kennis en ervaring opgedaan te hebben in de vochtbestrijdingsbranche heeft Harm Schrijver onder andere het CAREBRICK systeem ontwikkeld. CAREBRICK voert met behulp van de natuurlijk luchtstroom van buiten, vocht af uit uw woning.

Harm Schrijver heeft CAREBRICK speciaal ontwikkeld om vochtoverlast in woningen structureel op te lossen. Ook in België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland, Schotland en Frankrijk kiezen steeds meer huiseigenaren voor deze milieuvriendelijke oplossing.

Voor al uw vochtproblemen, klein of groot, biedt Harm Schrijver BV Vochtbestrijding een oplossing op maat. Een oplossing die zich onderscheidt door inventiviteit, professionele aanpak, eenvoud en met nadruk op kwaliteit, gezondheid en milieuzorg.

Een team van ervaren medewerkers staat klaar om uw vochtprobleem snel en vakkundig te verhelpen.

25 jaar ervaring in binnen en buitenland

Harm Schrijver BV Vochtbestrijding is specialist in het oplossen van vochtproblemen in huis. Met de hulp van Harm Schrijver BV Vochtbestrijding behoort uw vochtprobleem snel tot de verleden tijd.

Harm Schrijver BV Vochtbestrijding kent de lokale vochtproblemen en heeft bijna altijd een passende oplossing.

Ons motto

Iedereen verdient een droog  en behaaglijk huis

Geen loze belofte

Bij Harm Schrijver BV Vochtbestrijding doen we uitgebreid onderzoek naar de oorzaken van de vochtproblemen. Hierdoor kunnen wij een advies op maat geven waardoor resultaat gegarandeerd is.

Professionele medewerkers

Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in de vochtbestrijding. Doordat ze alle soorten vochtproblemen hebben meegemaakt bent u verzekerd van professioneel advies.

Innovatieve oplossingen

Harm Schrijver BV Vochtbestrijding maakt gebruik van de meest innovatieve methodes om uw woning van vochtproblemen te verlossen. Hierdoor hebben we vaak de juiste (combinatie van) oplossingen voor uw specifieke vochtprobleem.

Het CAREBRICK® Systeem